Štítky

čtvrtek 5. listopadu 2015

Knihobit Říjen

Knihobit opět nezklamal! Hned v úvodu odpovím na dopis, ve kterém je narážka na čtení ve vaně. Ano, miluju to. Kafíčko, svíčka, nějaká sušenka, kniha a přibližně dve hodiny zablokovaná koupelna, tak to u nás doma vypadá :D takže ano malé mýdélko se sovičkami rozhodně využiji hned jak utopím další knihu. Bohužel, raw chipsy už taková sláva nejsou. Pro mě osobně nepoživatelné. Tak příště.


Dále jsem objevila nálepku s  citátem, nálepku Knihobita, záložku, slevu na knihu o myšákovi kterou rozhodně využiji a časopis 100+1.  

Nakonec kniha. Vidořád. Mám neskutečnou radost. Sice jsem zatím Kostičas nedočetla, ale už když jsem začala, bylo mě jasné, že jsem konečně narazila na další super sérii.  
Za balíček děkuji a těším se na další :-) 

Vidořád  Samantha  Shannon

Oficiální anotace

Paige Mahoneyové se podařilo utéct ze šeolského zajetí, ale tím její problémy teprve začínají: mnoho přeživších je nezvěstných a ona se stala nejhledanější osobou v Londýně.
Seion upřel na Bledého snílka své vševidoucí oko, vidopáni a vidopaní městských gangů jsou pozváni na vzácné setkání Sněmu nepřirozených. Jaxon Hall a jeho gang Sedm pečetí jsou připraveni získat pozornost, ale vztahy mezi jasnovidci kazí staré nevyřízené účty a za každým rohem číhají temná tajemství.
Pak se začnou ze stínů vynořovat Refájci. Ale kde je Strážce? Paige se musí z doupěte u Sedmi ciferníků dostat do spisovatelské čtvrti Grub Street a proniknout do tajných katakomb Camdenu dřív, než bude osud londýnského podsvětí zpečetěn.

6 komentářů:

  1. O teto knizce slysim prvne a nezni uplne spatne a ma peknou obalku.
    Ty chipsy jsem si rozdelala vcera a jsem na tom stejne. Bohuzel to neni pro me. =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja sama na tuhle serii narazila nedavno a je velice zajimava. tohle je dvojka a ma jich byt 7.
      tady mas kdyztak odkaz na prvni dil Kosticas. Vazne stoji za to http://www.databazeknih.cz/knihy/kosticas-kosticas-193478

      Vymazat
  2. Vidořád bych si ráda přečetla, ale nejdříve si musím přečíst Kostičas. Snad se ti druhý díl bude líbit. :)
    Blog:Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tobe snad Kosticas, ja jsem za pulkou a vazne se mi moc libi. Uz ted se tesim na dalsi dil. Diky nemu jsem vlastne i prisla na Kosticas kdyz jsem v edicaku narazila na Vidorad.

      Vymazat
  3. Já s radostí přenechala chipsy taťkovi, kterému překvapivě chutnaly. :D Celá rodina nic, ale když je ochutná taťka... :D Zkoušela jsem si je omočit v zeleninové hořčici, co taťka před časem dělal, ale chuť to moc nezlepšilo. To by spíš chtělo, abych to tou hořčicí potřela celé. :D

    Co jsem zatím měla příležitost držet Kostičas, ta obálka se mi opravdu líbila - na dotek. :) Po Vidořádu se také podívám, nejdřív ale Kostičas. Každopádně si ji přečtu, to je stoprocentně jasné. :)

    Já dostala Dívku ve vlaku a vážně dost se na ni těším. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem zkusila asi dva dipy ale nic 😀 nakonec to vyfasoval kamarad sportovec. Divku ve vlaku mam taky v merku, vypada dobre. A presne ty obalky jsou na dotek uzasne, dneska jsem kamaradku donutila ji osahat 😀

      Vymazat