Štítky

pátek 1. ledna 2016

Vánoční knihobit

Myslela jsem, že až budu recenzi na balíček psát, už nebudu vůči balíčku tak zaujatá a zklamaná. No, naopak.
Začnu tím co se mi líbilo.
Kniha je Rudá královna a tu já chtěla, ta potěšila, časopis už jsnem párkrát měla a je pěkný. Perníček super k vánocům se hodil a placka s PF je milá.
Plakát je takové polominus. Je hezký, jenže ne na dlouho. Kdyby  tam bylo místo 2016 "this year" bylo by to lepší.
Mínus za záložku, tu už mám a to dokonce ve stejné barvě. Tohle by se mělo hlídat. Kor ve vánočním.
Pak je tu minus největší a to je balení. To slavné "aby neudělal pod stromečkem ostudu" byla krabice s potiskem a tim to haslo. Navíc jsem patřila ještě k těm co dostali krabici dvakrát tak velkou než bylo potřeba a  nijak nebylo ani zajištěno aby se tam kniha mlátila s ostatními věcmi. Oficiální vysvětlení od Knihobita - selhal dodavatel krabic.
To jsem vzala jako vysvětlení a nad zklamáním mávla rukou. Pak mě to trklo. Špatně byla pouze velikost krabice. Balící papír, mašlička nebo něco, ani v plánu nebyl. Nezlobte se na mě, ale mě teda potištěná krabice na zadek neposadí. Takové mě chodí z jiných eshopů mraky a nechtej za ní pade příplatek.
Pak taky to, že už byly balíčky baleny s tím že je to špatně a nikde dopředu žádná omluva, upozornění, nic. Ani teď po vánocích kdy už to mají rozbaleno všichni. Prostě čekali co bude a teď dělaj mrtvýho brouka, to se mi nelíbí.
A ani celkový dojem nic moc. Já vím, že jde hlavně o knihu, ale kde je ten "větší knihomolský předmět"? To je jako ten plakát? Plakát který už byl několikrát? To nikoho nenapadne něco jiného? Vždyť i v ikei nebo jinym nábytku se dá sehnat krásnej hrnek za pade a ke knihám to patří. Čaj, kávička, kniha... Nebo právě pytlík nějakého sypaného čaje, lepší kávu... Já nevím, prostě je to celkově takové na nic. Nehledě na to, že já se zkaženym balením vánočního měla i míň věcí než ostatní se stejnou knihou. Já vim že je rozdíl jedna blbá placka nebo něco, ale jde o ten princip.
Leden bohužel vynechám a pak uvidíme.



5 komentářů:

  1. Zrovna jsem dopsala svou recenzi, kouknihu na FB knihobitu, uvidím tvůj post, otřevřu tvůj post a sakra je více méně stejný :D naprosto ve všem s tebou souhlasím:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tentokrat to vazne pokonili no. Vzdycky jsem byla nadsena a ted... a koukam ze i ty mas vanocni, rudou, stejnou zalozku a o placku navic... :D dobrej gol, fakt. Clovek je nastvanej uz tak a pak z instagramu zjisti ze byl ozulenej jeste o placku :D Navic me stve ten pristup. Jsem zvedava jak bude vypadat leden, ten si prohlidnu jen u ostatnich a pak se uvidi. Mrzelo by me kdyby to slo do kytek.A to jsem si jeste planovala, jak si na to rozbalovani udelam prvni video :D tudle nudle :D

    OdpovědětVymazat
  3. Vlastně můžu být ráda, že jsem měla tu krabici v krabici... :D Vánoční byl nejhorší. Bohužel to za mě nevylepšila ani kniha, kterou jsem koupila bráchovi pod stromeček. Souhlas! U předchozího balíčku jsem navrhovala, že by mohli do vánoční dát nějaký čaj! Sakra, ani ten blbý hrnek není tak drahý, a i když jich máme doma dost, jistě bych pro něj našla využití. :) Za mě to bylo dost odfláklé, nejvíc mě asi zaujala ukázka z knihy, což je smutné... navíc byla blbost dávat tam věci z minulých balíčků. Co se neosvědčily, například blbá záložka, která je tak maximálně na ozdobu...

    Jo, a taky mě štve, že týden po Novém roce stále dělají mrtvého brouka... přitom už musí mít dávno po dovolené.

    No, asi s Knihobitem nekončím navždy, ale dám si na nějakou dobu pauzu a knihy si budu kupovat sama, holt bez překvapení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jep ta jejich ignorace je na vrrrr... Pritom celkove je to uzasnej projekt. Uvidime po Lednu jak se vycajchnujou.

      Vymazat
  4. Já jsem si Knihobit neobjednávala, protože mi vždycky přišlo, že tam toho dávají málo. Navíc mě třeba mrzelo, když mi poslali knížku, kteoru už jsem měla, nebo o kterou jsem nestála. Pak jsem si říkala, že jsem si za ty peníze raději mohla vybrat nějakou jinou.

    OdpovědětVymazat